Star Wars Æggeform C-3PO

DKK 99,00

Da det er æggeforme, vi taler om, kunne vi nemt lave nogle jokes om, at Star Wars-karaktererne plejer at være nogle hårdkogte typer med lidt ægstra. Men sådan nogle jokes er for platte, selv for os! Forestil dig i stedet, hvor sjovt det vil se ud med en m … læs mere her

KØB

Varenummer: 13177 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Star Wars Æggeform C-3PO her:
Star Wars Æggeform C-3PO

Produktfakta Star Wars Æggeform C-3PO

  • Navn: Star Wars Æggeform C-3PO
  • Pris: Kr. 99.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Serveware > Egg Cups
  • VareID: 13177

Leder du efter den billigste Star Wars Æggeform C-3PO på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Star Wars Æggeform C-3PO her: billigste Star Wars Æggeform C-3PO

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Star Wars Æggeform C-3PO.

Køb Star Wars Æggeform C-3PO for kun kr. 99.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Star Wars Æggeform C-3PO.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Star Wars Æggeform C-3PO er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.