E.T. Lampe

(80 customer reviews)
229,00 kr.
Filmen har måske nogle år på bagen, men den episke filmscene, hvor Elliot flyver med E.T. på cyklen aldres som god vin. Med den stemningsfulde E.T.-lampe kan du genskabe scenen og lade månen oplyse dine filmaftener! … læs mere her

Er E.T. Lampe på lager?

Annonce
Køb E.T. Lampe

Beskrivelse

E.T. Lampe F.A.Q.

Hvad koster E.T. Lampe?

Du kan købe E.T. Lampe for DKK 229.00

Hvor lang returret er der?

Du får hele 90 dages returret, når du har købt varen.

Hvor lang er leveringstiden?

Normalt leveres deres inden for 1-2 hverdage.

E.T. Lampe er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

E.T. Lampe fungerer rigtig godt som værtsgave. "Hjem & Have > Hverdagsrum > Lamper", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Søster", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Bror", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Børn", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Hende&quo kategorien er næsten altid garanti for et smil på læben. CoolStuff.dk er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. E.T. Lampe er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af E.T. Lampe, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Så alle lige er med: E.T. Lampe kan sagtens gives som indlyttergave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, der kan synes, at det er mærkeligt at give gadgets væk i gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

E.T. Lampe er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien "Hjem & Have > Hverdagsrum > Lamper", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Søster", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Bror", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Børn", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Hende&quo fra producenten Coolstuff hos internet shoppen CoolStuff.dk. Hos webshops er Coolstuff et fantastisk brand, der ikke går af mode lige foreløbigt. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på E.T. Lampe, og ender ret tit hos CoolStuff.dk. Det er nogle gang svært at mestre men, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Vælger du at give E.T. Lampe og pakker gaven pænt ind, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe E.T. Lampe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

80 reviews for E.T. Lampe

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “E.T. Lampe”

SKU: 18590
Category: , ,

Filmen har måske nogle år på bagen, men den episke filmscene, hvor Elliot flyver med E.T. på cyklen aldres som god vin. Med den stemningsfulde E.T.-lampe kan du genskabe scenen og lade månen oplyse dine filmaftener!