Bubble Slides

(9 customer reviews)
149,00 kr.
Tag disse trendy tøfler på til stranden eller poolen. Bubble Slides har et unikt design, der giver et rigtig cool look, samtidig med at de er behagelige at have på. Som at gå på skyer, bogstaveligt talt. Den indeholder også 10 flotte pins, som du kan sætte på dine sko for at skabe et mere personligt look. … læs mere her

Er Bubble Slides på lager?

Annonce
Køb Bubble Slides

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Bubble Slides
  • Pris: Kr. 149
  • Kategori: Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler}

Bubble Slides er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Bubble Slides har i den seneste tid stået i den øvre del af ønskelisten hos mange. Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købe gaver. Bubble Slides leveres med luksuriøse 90 dages returret. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er Bubble Slides, det letter opgaven, og du er hurtigt færdig. Skåret ind til benet: Bubble Slides kan du ikke gå galt i byen med som gave til gravide. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan være derfor, at nogle, der ikke vil risikere at indkøbe en gadget eller to som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, da mange gavemodtagere kan grine af de sjove gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Bubble Slides er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler} som er lavet af der sælges hos Coolstuff. Og generelt er blevet ret eftertraget, blandt shopper i hele Danmark. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Bubble Slides, og køber ofte hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Bubble Slides som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Bubble Slides online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

9 reviews for Bubble Slides

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bubble Slides”

SKU: 19846
Category: , ,

Tag disse trendy tøfler på til stranden eller poolen. Bubble Slides har et unikt design, der giver et rigtig cool look, samtidig med at de er behagelige at have på. Som at gå på skyer, bogstaveligt talt. Den indeholder også 10 flotte pins, som du kan sætte på dine sko for at skabe et mere…