3 Man Chess

DKK 395,00

I et slagsmål kan to små fyre arbejde sammen for at nedkæmpe en stor. Det samme princip gør sig gældende i tremandsskak: en mester kan besejres på den mest dramatiske måde, når to tåber slår sig sammen. Det er bare en af de mange fordele ved 3 Man Chess.V … læs mere her
Er 3 Man Chess på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb 3 Man Chess

Varenummer (SKU): 5674 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 3 Man Chess her:
3 Man Chess

Produktfakta 3 Man Chess

  • Navn: 3 Man Chess
  • Pris: Kr. 395.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Toys & Games > Games > Board Games
  • VareID: 5674

Leder du efter den billigste 3 Man Chess på nettet? Mange ender med at finde tilbud på 3 Man Chess her: billigste 3 Man Chess

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne 3 Man Chess.

Køb 3 Man Chess for kun kr. 395.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på 3 Man Chess.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

3 Man Chess er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.