3D Specialeffekt Glass Shards

DKK 59,00

Som overlevende fra gyserfilm har du kæmpet mod monstre og er blevet kylet gennem vinduer. Få realistiske sår med denne pakke!Fakta om 3D Special effect Glass ShardsSmink dig med special effects til halloweenfesten!KostumetilbehørVirkelighedstro og skræki … læs mere her
Er 3D Specialeffekt Glass Shards på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb 3D Specialeffekt Glass Shards

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 3D Specialeffekt Glass Shards her:
3D Specialeffekt Glass Shards

Produktfakta 3D Specialeffekt Glass Shards

  • Navn: 3D Specialeffekt Glass Shards
  • Pris: Kr. 59.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Special Effects
  • VareID: 13109

Leder du efter den billigste 3D Specialeffekt Glass Shards på nettet? Mange ender med at finde tilbud på 3D Specialeffekt Glass Shards her: billigste 3D Specialeffekt Glass Shards

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne 3D Specialeffekt Glass Shards.

Køb 3D Specialeffekt Glass Shards for kun kr. 59.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på 3D Specialeffekt Glass Shards.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

3D Specialeffekt Glass Shards er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.