3D Specialeffekt Nailed

DKK 59,00

Ti tommelfingre og søm i hovedet? Sådan kan det gå!!Fakta om 3D Special effect NailedSlå sminken fast til halloweenfesten!KostumetilbehørVirkelighedstro og væmmelig protese i latexPåføres med vand og sidder fast hele aftenenUdviklet af special effect-indu … læs mere her
Er 3D Specialeffekt Nailed på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb 3D Specialeffekt Nailed

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 3D Specialeffekt Nailed her:
3D Specialeffekt Nailed

Produktfakta 3D Specialeffekt Nailed

  • Navn: 3D Specialeffekt Nailed
  • Pris: Kr. 59.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Special Effects
  • VareID: 13111

Leder du efter den billigste 3D Specialeffekt Nailed på nettet? Mange ender med at finde tilbud på 3D Specialeffekt Nailed her: billigste 3D Specialeffekt Nailed

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne 3D Specialeffekt Nailed.

Køb 3D Specialeffekt Nailed for kun kr. 59.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på 3D Specialeffekt Nailed.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

3D Specialeffekt Nailed er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.