3Doodler Plast PLA Rød

DKK 69,00

Der findes tre forskellige slags plast til din 3Doodler Create: ABS, PLA og Flexy. Plasttyperne har forskellige smeltepunkter, og når du går i gang, skal du indstille switchen på din 3Doodler på den plasttype, du vil bruge.Hver pakke indeholder 25 stave m … læs mere her

Varenummer (SKU): 4755 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 3Doodler Plast PLA Rød her:
3Doodler Plast PLA Rød

Produktfakta 3Doodler Plast PLA Rød

  • Navn: 3Doodler Plast PLA Rød
  • Pris: Kr. 69.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Print, Copy, Scan & Fax > 3D Printer Accessories
  • VareID: 4755

Leder du efter den billigste 3Doodler Plast PLA Rød på nettet? Mange ender med at finde tilbud på 3Doodler Plast PLA Rød her: billigste 3Doodler Plast PLA Rød

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne 3Doodler Plast PLA Rød.

Køb 3Doodler Plast PLA Rød for kun kr. 69.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på 3Doodler Plast PLA Rød.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

3Doodler Plast PLA Rød er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.