3Doodler Pro

DKK 1.879,00

Designer, ingeniør eller bare kreativ og fuld af skabertrang? Med professionelle 3D-penne 3Doodler Pro kan du virkeliggøre visioner, tegne 3D-modeller og lave reparationer i forskellige materialer – det er kun fantasien, der sætter grænserne! Med 3Doodler … læs mere her

Varenummer (SKU): 14634 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 3Doodler Pro her:
3Doodler Pro

Produktfakta 3Doodler Pro

  • Navn: 3Doodler Pro
  • Pris: Kr. 1879.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Print, Copy, Scan & Fax > 3D Printers
  • VareID: 14634

Leder du efter den billigste 3Doodler Pro på nettet? Mange ender med at finde tilbud på 3Doodler Pro her: billigste 3Doodler Pro

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne 3Doodler Pro.

Køb 3Doodler Pro for kun kr. 1879.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på 3Doodler Pro.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

3Doodler Pro er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.