3Doodler Start

DKK 499,00

Hvis du synes, at dine børns tegninger er fantasifulde på papir, så bare vent til de begynder at tegne i luften! Med 3Doodler Start gør de lige netop det, og det er super nemt at skabe seje skulpturer og kunstværker i plast! Et jungledyr, en juletræskugle … læs mere her
Er 3Doodler Start på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb 3Doodler Start

Varenummer (SKU): 13993 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 3Doodler Start her:
3Doodler Start

Produktfakta 3Doodler Start

  • Navn: 3Doodler Start
  • Pris: Kr. 499.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Print, Copy, Scan & Fax > 3D Printers
  • VareID: 13993

Leder du efter den billigste 3Doodler Start på nettet? Mange ender med at finde tilbud på 3Doodler Start her: billigste 3Doodler Start

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne 3Doodler Start.

Køb 3Doodler Start for kun kr. 499.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på 3Doodler Start.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

3Doodler Start er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.