Anti-Slip Pad

DKK 39,00

Ting, der ikke ligger dér, hvor man har lagt dem – er der noget mere irriterende? Alt, hvad du ønsker, er at køre bilen, og at de ting, du lægger fra dig, stadig er der, når du er kommet frem. Men i stedet for den rolige, skønne biltur, du gerne vil have, … læs mere her

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Anti-Slip Pad her:
Anti-Slip Pad

Produktfakta Anti-Slip Pad

  • Navn: Anti-Slip Pad
  • Pris: Kr. 39.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phone Accessories > Mobile Phone Stands
  • VareID: 4087

Leder du efter den billigste Anti-Slip Pad på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Anti-Slip Pad her: billigste Anti-Slip Pad

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Anti-Slip Pad.

Køb Anti-Slip Pad for kun kr. 39.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Anti-Slip Pad.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Anti-Slip Pad er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.