Basket-shots

DKK 119,00

Nogle gange kan man godt blive træt af den sædvanlige “””hvem kan drikke flest shots?”””-leg og ønske sig noget lidt mere udfordrende. Hvad så med at kombinere basketball, fingerfærdighed og druk? Og ikke nok med det “”? du får også mulighed for at straff … læs mere her
Er Basket-shots på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Basket-shots

Varenummer (SKU): 6582 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Basket-shots her:
Basket-shots

Produktfakta Basket-shots

  • Navn: Basket-shots
  • Pris: Kr. 119.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Arts & Entertainment > Party & Celebration > Party Supplies > Drinking Games
  • VareID: 6582

Leder du efter den billigste Basket-shots på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Basket-shots her: billigste Basket-shots

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Basket-shots.

Køb Basket-shots for kun kr. 119.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Basket-shots.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Basket-shots er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.