Blinkende Partyglas Shotglas

DKK 39,00

Er der fest, skal der også være blinkende glas! Sådan har det altid været, og sådan skal det blive ved med at være. Hvis man ikke har blinkende glas til festen, kan man dømmes skyldig som medvirkende til ufestlig stemning af disko-domstolen. Og det vil ma … læs mere her
Er Blinkende Partyglas Shotglas på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Blinkende Partyglas Shotglas

Varenummer (SKU): 13016 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Blinkende Partyglas Shotglas her:
Blinkende Partyglas Shotglas

Produktfakta Blinkende Partyglas Shotglas

  • Navn: Blinkende Partyglas Shotglas
  • Pris: Kr. 39.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Stemware
  • VareID: 13016

Leder du efter den billigste Blinkende Partyglas Shotglas på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Blinkende Partyglas Shotglas her: billigste Blinkende Partyglas Shotglas

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Blinkende Partyglas Shotglas.

Køb Blinkende Partyglas Shotglas for kun kr. 39.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Blinkende Partyglas Shotglas.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Blinkende Partyglas Shotglas er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.