Buzz Wire Shot Drikkespil

DKK 99,00

Har du en sikker hånd? Altså så du kan desarmere en bombe, som sidder fast på en kilden pytonslange, uden at det hele ender med en katastrofe? Tillykke – dine venner får det svært, når I spiller drikkespillet Buzz Wire! Her kombineres to ingredienser, der … læs mere her
Er Buzz Wire Shot Drikkespil på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Buzz Wire Shot Drikkespil

Varenummer (SKU): 15738 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Buzz Wire Shot Drikkespil her:
Buzz Wire Shot Drikkespil

Produktfakta Buzz Wire Shot Drikkespil

  • Navn: Buzz Wire Shot Drikkespil
  • Pris: Kr. 99.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Plants
  • VareID: 15738

Leder du efter den billigste Buzz Wire Shot Drikkespil på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Buzz Wire Shot Drikkespil her: billigste Buzz Wire Shot Drikkespil

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Buzz Wire Shot Drikkespil.

Køb Buzz Wire Shot Drikkespil for kun kr. 99.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Buzz Wire Shot Drikkespil.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Buzz Wire Shot Drikkespil er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.