Das Horn

DKK 229,00

Du har naturligvis altid ønsket at have dit eget drikkehorn? Det er en gammel tradition at drikke af et horn, og tankerne går tilbage til vikingetiden: En herlig tid, hvor man formodentlig ikke drak alkoholfrie drikke til maden, hvis du forstår hvad vi me … læs mere her

Varenummer (SKU): 4558 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Das Horn her:
Das Horn

Produktfakta Das Horn

  • Navn: Das Horn
  • Pris: Kr. 229.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Beer Glasses
  • VareID: 4558

Leder du efter den billigste Das Horn på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Das Horn her: billigste Das Horn

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Das Horn.

Køb Das Horn for kun kr. 229.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Das Horn.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Das Horn er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.