Den Selvrørende Kop

DKK 129,00

Vi stiller absolut ikke for store krav til kopper. Det eneste de skal kunne er at indeholde væske, så er vi tilfredse. Åh sikken dejlig kop, tænker vi, når der er kaffe i den. Men nu når hele samfundet skal strammes lidt op, så slipper kopperne heller ikk … læs mere her
Er Den Selvrørende Kop på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Den Selvrørende Kop

Varenummer (SKU): 934 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Den Selvrørende Kop her:
Den Selvrørende Kop

Produktfakta Den Selvrørende Kop

  • Navn: Den Selvrørende Kop
  • Pris: Kr. 129.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Mugs
  • VareID: 934

Leder du efter den billigste Den Selvrørende Kop på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Den Selvrørende Kop her: billigste Den Selvrørende Kop

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Den Selvrørende Kop.

Køb Den Selvrørende Kop for kun kr. 129.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Den Selvrørende Kop.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Den Selvrørende Kop er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.