DIY Straws

DKK 69,00

En helt ny måde at suge væske gennem et rør!Sugerør – egentlig blot en slags hule pinde, man kan drikke igennem. Så hvorfor skal de bestemme, hvordan de skal se ud? Hvad? Du er jo et menneske, og de er blot små rør. Lad dig ikke længere dominere af sugerø … læs mere her
Er DIY Straws på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb DIY Straws

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af DIY Straws her:
DIY Straws

Produktfakta DIY Straws

  • Navn: DIY Straws
  • Pris: Kr. 69.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Arts & Entertainment > Party & Celebration > Party Supplies > Drinking Straws & Stirrers
  • VareID: 1016

Leder du efter den billigste DIY Straws på nettet? Mange ender med at finde tilbud på DIY Straws her: billigste DIY Straws

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne DIY Straws.

Køb DIY Straws for kun kr. 69.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på DIY Straws.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

DIY Straws er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.