Dödskallebägare

DKK 119,00

Kraniebægre har eksisteret længe, men førhen drak man af rigtige hoveder. Det lyder måske lige råt nok. Det er jo ikke bare sindssygt “”? det er også temmelig uhygiejnisk, eftersom rigtige hoveder ikke kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Heldigvis har de … læs mere her

Varenummer (SKU): 14006 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Dödskallebägare her:
Dödskallebägare

Produktfakta Dödskallebägare

  • Navn: Dödskallebägare
  • Pris: Kr. 119.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware
  • VareID: 14006

Leder du efter den billigste Dödskallebägare på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Dödskallebägare her: billigste Dödskallebägare

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Dödskallebägare.

Køb Dödskallebägare for kun kr. 119.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Dödskallebägare.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Dödskallebägare er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.