Dødningehoved-shotglas

DKK 89,00

Der ligger en lang og fin tradition bag det at drikke sprut af et dødningehoved. Både hinduerne og buddhisterne tog sig før i tiden en slurk Kapala (en eller anden fyrs hoved fyldt med sprit), og den idé bredte sig blandt euro-asiens nomader nogle hundred … læs mere her

Varenummer (SKU): 4540 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Dødningehoved-shotglas her:
Dødningehoved-shotglas

Produktfakta Dødningehoved-shotglas

  • Navn: Dødningehoved-shotglas
  • Pris: Kr. 89.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Drinkware > Shot Glasses
  • VareID: 4540

Leder du efter den billigste Dødningehoved-shotglas på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Dødningehoved-shotglas her: billigste Dødningehoved-shotglas

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Dødningehoved-shotglas.

Køb Dødningehoved-shotglas for kun kr. 89.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Dødningehoved-shotglas.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Dødningehoved-shotglas er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.