Drinking Glasses

DKK 39,00

Ølbriller har normalt den betydning, at man synes, at folk er pænere, end de faktisk er, efter at man har drukket øl. Og det er jo nok en god ting. Men burde ølbriller egentlig ikke være briller, som man kan drikke øl igennem? Altså rent logisk. Eller i d … læs mere her
Er Drinking Glasses på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Drinking Glasses

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Drinking Glasses her:
Drinking Glasses

Produktfakta Drinking Glasses

  • Navn: Drinking Glasses
  • Pris: Kr. 39.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Arts & Entertainment > Party & Celebration > Party Supplies > Drinking Straws & Stirrers
  • VareID: 1218

Leder du efter den billigste Drinking Glasses på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Drinking Glasses her: billigste Drinking Glasses

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Drinking Glasses.

Køb Drinking Glasses for kun kr. 39.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Drinking Glasses.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Drinking Glasses er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.