Duobrella

DKK 199,00

Hvor mange gange har man ikke været i denne situation: “””2 mennesker “”? 1 paraply”””? Du ved, hvordan det går, man presser sig sammen under en og ligner et par siamesiske pingvintvillinger, der vugger afsted på fortovet, skulder mod skulder. Og så blive … læs mere her
Er Duobrella på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Duobrella

Varenummer (SKU): 10009 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Duobrella her:
Duobrella

Produktfakta Duobrella

  • Navn: Duobrella
  • Pris: Kr. 199.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Parasols & Rain Umbrellas
  • VareID: 10009

Leder du efter den billigste Duobrella på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Duobrella her: billigste Duobrella

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Duobrella.

Køb Duobrella for kun kr. 199.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Duobrella.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Duobrella er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.