Egg Cuber

DKK 49,00

Kog æg 2.0Et af æggets mest grundlæggende kendetegn er, at det er ægformet. Eller hvad? Med Egg Cuber forvandler du på et øjeblik dine hårdkogte, ægformede æg til firkantede æg. Forvirrende, sjovt og måske endda praktisk, hvis du vil have æg, der ligger s … læs mere her

Varenummer (SKU): 2290 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Egg Cuber her:
Egg Cuber

Produktfakta Egg Cuber

  • Navn: Egg Cuber
  • Pris: Kr. 49.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Serveware > Egg Cups
  • VareID: 2290

Leder du efter den billigste Egg Cuber på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Egg Cuber her: billigste Egg Cuber

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Egg Cuber.

Køb Egg Cuber for kun kr. 49.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Egg Cuber.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Egg Cuber er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.