Eggspress

DKK 39,00

Når man er forelsket, kan man undertiden rammes af en pludselig indskydelse. Man er ganske enkelt nødt til at give den person et kogt æg. Det kan jo desuden være lidt symbolsk: Du og jeg hører sammen som hviden og blommen! (Det ubehagelige ved at en af je … læs mere her

Varenummer (SKU): 4774 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Eggspress her:
Eggspress

Produktfakta Eggspress

  • Navn: Eggspress
  • Pris: Kr. 39.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Serveware > Egg Cups
  • VareID: 4774

Leder du efter den billigste Eggspress på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Eggspress her: billigste Eggspress

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Eggspress.

Køb Eggspress for kun kr. 39.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Eggspress.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Eggspress er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.