Kymera Magic Wand

DKK 499,00

Hokus pokus og – ikke mindst – filiokus! Her er den. Kymera Magic Wand, verdens første fungerende tryllestav!Ja, du læste rigtigt. Fungerende og tryllestav i den samme sætning! I og for sig kan du ikke trække kaniner op af hatten eller forvandle din sure … læs mere her
Er Kymera Magic Wand på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Kymera Magic Wand

Varenummer (SKU): 1841 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Kymera Magic Wand her:
Kymera Magic Wand

Produktfakta Kymera Magic Wand

  • Navn: Kymera Magic Wand
  • Pris: Kr. 499.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Electronics Accessories > Remote Controls
  • VareID: 1841

Leder du efter den billigste Kymera Magic Wand på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Kymera Magic Wand her: billigste Kymera Magic Wand

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Kymera Magic Wand.

Køb Kymera Magic Wand for kun kr. 499.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Kymera Magic Wand.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Kymera Magic Wand er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.