Lishinu Håndfri Hundesnor

DKK 159,00

Mærk friheden ved at lufte hunden uden at bruge hænderne “”? Lishinu er den innovative hundesnor, du har omkring håndleddet! Den er perfekt, hvis du plejer at tage hunden med ud og løbe, da dine armbevægelser bliver mere naturlige, når du ikke holder hund … læs mere her

Varenummer (SKU): 13840 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Lishinu Håndfri Hundesnor her:
Lishinu Håndfri Hundesnor

Produktfakta Lishinu Håndfri Hundesnor

  • Navn: Lishinu Håndfri Hundesnor
  • Pris: Kr. 159.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Animals & Pet Supplies > Pet Supplies > Pet Leashes
  • VareID: 13840

Leder du efter den billigste Lishinu Håndfri Hundesnor på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Lishinu Håndfri Hundesnor her: billigste Lishinu Håndfri Hundesnor

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Lishinu Håndfri Hundesnor.

Køb Lishinu Håndfri Hundesnor for kun kr. 159.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Lishinu Håndfri Hundesnor.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Lishinu Håndfri Hundesnor er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.