Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin

DKK 199,00

De flotte og personlige humørskåle fra Tassen kan nu fås i en mellemstørrelse – perfekt til morgenmaden, en god suppe til forretten eller måske en lækker dessert? Ansigtsudtrykkene varierer fra bedrøvet bønfaldende til glad grinende, for selvom skålene er … læs mere her

Varenummer (SKU): 13548 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin her:
Mellemstr. Humørskåle - Kys & Smørret grin

Produktfakta Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin

  • Navn: Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin
  • Pris: Kr. 199.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
  • VareID: 13548

Leder du efter den billigste Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin her: billigste Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin.

Køb Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin for kun kr. 199.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Mellemstr. Humørskåle – Kys & Smørret grin er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.