Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det

DKK 199,00

De flotte og personlige humørskåle fra Tassen kan nu fås i en mellemstørrelse – perfekt til morgenmaden, en god suppe til forretten eller måske en lækker dessert? Ansigtsudtrykkene varierer fra bedrøvet bønfaldende til glad grinende, for selvom skålene er … læs mere her

Varenummer (SKU): 13549 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det her:
Mellemstr. humørskåle - Lykkelig & Ked af det

Produktfakta Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det

  • Navn: Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det
  • Pris: Kr. 199.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
  • VareID: 13549

Leder du efter den billigste Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det her: billigste Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det.

Køb Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det for kun kr. 199.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Mellemstr. humørskåle – Lykkelig & Ked af det er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.