Papmaske Jesse Pinkman

DKK 29,00

Yo, Bitch! Ja, undskyld sproget, men nu er det sådan, at b-ordet er den mest anvendte ord i Jessie Pinkmans ordforråd. Det er klart, at hvis du vil prøve at være Jessie Pinkman for en enkelt dag, vil det få dig til at værdsætte dit eget jeg!Fakta om Papma … læs mere her

Varenummer (SKU): 6674 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Papmaske Jesse Pinkman her:
Papmaske Jesse Pinkman

Produktfakta Papmaske Jesse Pinkman

  • Navn: Papmaske Jesse Pinkman
  • Pris: Kr. 29.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Masks
  • VareID: 6674

Leder du efter den billigste Papmaske Jesse Pinkman på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Papmaske Jesse Pinkman her: billigste Papmaske Jesse Pinkman

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Papmaske Jesse Pinkman.

Køb Papmaske Jesse Pinkman for kun kr. 29.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Papmaske Jesse Pinkman.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Papmaske Jesse Pinkman er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.