Pooch Selfie

DKK 119,00

“”?Vi ved alle, hvad det største problem med at fotografere hunde er: Hunden kigger på alt andet end kameralinser. Katte, humlebier, fugle, halen, andre hunde… osv. Det er er næsten som om, de er helt uinteresserede i at være med på et foto! Der står ma … læs mere her

Varenummer (SKU): 13971 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Pooch Selfie her:
Pooch Selfie

Produktfakta Pooch Selfie

  • Navn: Pooch Selfie
  • Pris: Kr. 119.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Animals & Pet Supplies > Pet Supplies > Dog Supplies > Dog Apparel
  • VareID: 13971

Leder du efter den billigste Pooch Selfie på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Pooch Selfie her: billigste Pooch Selfie

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Pooch Selfie.

Køb Pooch Selfie for kun kr. 119.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Pooch Selfie.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Pooch Selfie er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.