Retro NES USB-kontrol

DKK 139,00

Hvis nogen påstår, at computerspil var bedre for 25 år siden, så er det naturligvis noget vrøvl. Nej, to pinde, som sender en prik frem og tilbage mellem hinanden, er ikke sjovere end Assassin´s Creed eller Football Manager. Det er et faktum. Men hvis vi … læs mere her
Er Retro NES USB-kontrol på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Retro NES USB-kontrol

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Retro NES USB-kontrol her:
Retro NES USB-kontrol

Produktfakta Retro NES USB-kontrol

  • Navn: Retro NES USB-kontrol
  • Pris: Kr. 139.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Electronics Accessories > Computer Components > Input Devices > Game Controllers
  • VareID: 3147

Leder du efter den billigste Retro NES USB-kontrol på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Retro NES USB-kontrol her: billigste Retro NES USB-kontrol

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Retro NES USB-kontrol.

Køb Retro NES USB-kontrol for kun kr. 139.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Retro NES USB-kontrol.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Retro NES USB-kontrol er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.