Retro SNES USB controller

DKK 149,00

Da Supernintendo lavede efterfølgeren til den klassiske NES-konsol, blev mange meget begejstrede: grafikken var jo knivskarp! Og man kunne gemme spillet når som helst og fortsætte med at spille en anden dag! Og der var mange flere knapper på controlleren! … læs mere her

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Retro SNES USB controller her:
Retro SNES USB controller

Produktfakta Retro SNES USB controller

  • Navn: Retro SNES USB controller
  • Pris: Kr. 149.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Electronics Accessories > Computer Components > Input Devices > Game Controllers
  • VareID: 4541

Leder du efter den billigste Retro SNES USB controller på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Retro SNES USB controller her: billigste Retro SNES USB controller

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Retro SNES USB controller.

Køb Retro SNES USB controller for kun kr. 149.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Retro SNES USB controller.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Retro SNES USB controller er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.