Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det

DKK 159,00

Disse seje humørskåle er små men mindst lige så udtryksfulde som resten af Tassen-familien, og giver ethvert køkkenskab mere personlighed! Perfekt størrelse til soja-saucen til sushien, til purløg til de nye kartofler eller til slik på en hverdagsaften! A … læs mere her

Varenummer (SKU): 13547 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det her:
Sæt m. små humørskåle - Lykkelig & Ked af det

Produktfakta Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det

  • Navn: Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det
  • Pris: Kr. 159.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Tableware > Dinnerware > Bowls
  • VareID: 13547

Leder du efter den billigste Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det her: billigste Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det.

Køb Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det for kun kr. 159.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Sæt m. små humørskåle – Lykkelig & Ked af det er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.