SleepPhones Original Sort XL

DKK 299,00

Vi har alle prøvet det. Snorken eller andre halslyde fra helvede, når man skal sove. Eller en partner, der ikke kan klare Highway to Hell på højeste volumen som godnatmusik. Løsningen er SleepPhones “”? bløde hovedtelefoner, som du kan sove med. Højttaler … læs mere her

Varenummer (SKU): 5474 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af SleepPhones Original Sort XL her:
SleepPhones Original Sort XL

Produktfakta SleepPhones Original Sort XL

  • Navn: SleepPhones Original Sort XL
  • Pris: Kr. 299.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Electronics > Audio > Audio Components > Headphones & Headsets
  • VareID: 5474

Leder du efter den billigste SleepPhones Original Sort XL på nettet? Mange ender med at finde tilbud på SleepPhones Original Sort XL her: billigste SleepPhones Original Sort XL

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne SleepPhones Original Sort XL.

Køb SleepPhones Original Sort XL for kun kr. 299.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på SleepPhones Original Sort XL.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

SleepPhones Original Sort XL er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.