Stirr

DKK 199,00

En revolution i din stegepande! Uanset om du synes, at det er sygt og anstrengende at lave mad, eller om du synes, det er sjovere end en sæk lopper, så er der noget inden for madlavning, der ikke gør et menneske lykkeligt: At røre i maden, så den ikke bræ … læs mere her
Er Stirr på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Stirr

Varenummer (SKU): 2051 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Stirr her:
Stirr

Produktfakta Stirr

  • Navn: Stirr
  • Pris: Kr. 199.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Kitchen & Dining > Kitchen Tools & Utensils > Whisks
  • VareID: 2051

Leder du efter den billigste Stirr på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Stirr her: billigste Stirr

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Stirr.

Køb Stirr for kun kr. 199.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Stirr.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Stirr er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.