Toilet Golf

DKK 149,00

Golf ligger lige lidt højere placeret end ostepops og lidt lavere placeret end rygeheroin på listen over ting, man bliver afhængig af. For den inkarnerede golfspiller er der ingen situationer, som ikke ville blive bedre ved at tilsætte lidt golf. En regnv … læs mere her
Er Toilet Golf på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Toilet Golf

Varenummer (SKU): 1085 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Toilet Golf her:
Toilet Golf

Produktfakta Toilet Golf

  • Navn: Toilet Golf
  • Pris: Kr. 149.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Home & Garden > Bathroom Accessories > Toilet Paper Holders
  • VareID: 1085

Leder du efter den billigste Toilet Golf på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Toilet Golf her: billigste Toilet Golf

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Toilet Golf.

Køb Toilet Golf for kun kr. 149.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Toilet Golf.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Toilet Golf er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.