Zombiepirat Kostume Dame XS

DKK 99,00

Aarrggh! Denne pirat vil ikke længere bare have dit guld! Den vil æde dig med hud og hår! Ingen er sikker under zombieepidemien! Kombinér dit zombiekostume med de ækle zombielinser og teaterblod!Fakta om Zombiepirat Kostume DameKlæd dig ud som en zombie f … læs mere her
Er Zombiepirat Kostume Dame XS på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Zombiepirat Kostume Dame XS

Varenummer (SKU): 13510 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Zombiepirat Kostume Dame XS her:
Zombiepirat Kostume Dame XS

Produktfakta Zombiepirat Kostume Dame XS

  • Navn: Zombiepirat Kostume Dame XS
  • Pris: Kr. 99.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-
  • Kateori: Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costumes
  • VareID: 13510

Leder du efter den billigste Zombiepirat Kostume Dame XS på nettet? Mange ender med at finde tilbud på Zombiepirat Kostume Dame XS her: billigste Zombiepirat Kostume Dame XS

Hvornår har man for mange gadgets ..? Det enkle svar er: aldrig. Er du som jeg glad for gadgets og sjove dimser, så er det en verden, man kan blive ved med at gå på opdagelse i, og heldigvis er der andre derude som os, og nogle af dem er vores form for superhelte: dem der opfinder gadgets. Denne side er en samling af de sjove, de praktiske, de skøre og de mærkelige gadgets. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Det er et sandt slaraffenland af sjov og morskab blandet med lidt seriøsitet – og et rigtig godt sted at finde lige netop den gave, der ikke er som alle andre traditionelle gaver, som f.eks. denne Zombiepirat Kostume Dame XS.

Køb Zombiepirat Kostume Dame XS for kun kr. 99.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse. Husk du får hele 90 dages returret på Zombiepirat Kostume Dame XS.

Udover mange forskelige anvendelsesområder, er der også store forskelle på de forskellige gadgets – nogel af dem er meget enkle i deres opbygning og funktion, hvor andre er komplekse og hjernebrydende puslespil. andre igen er elektroniske og snakker sammen med andre gadgets; f.eks. din smartphone eller tablet. Du kan f.eks. styre en drone med din smartphone og gennem et kamera i dronen se hele verden fra oven på din telefon, mens du styrer den rundt mange meter over dig.

Zombiepirat Kostume Dame XS er en af vores populære gadgets, og du får 90 dages returret på den.