Vælg en side

Lystfiskeri bliver en leg, når udstyret er i top

Mange kender, og har prøvet at lystfiske. Men der findes ikke noget mere ærgerligt, end at være på fisketur hele dagen, og så komme tomhændet hjem igen, uden at have fået et eneste bid på krogen.

Men det kan du ændre på, hvis du har dit udstyr i orden. Det er særligt vigtigt, at man har de rigtige kroge, en stærke line og fiskestang samt noget god maddingen, som fiskene vil synes om.

Ellers kan du stå i evigheder uden at få en eneste fisk på krogen, og så tilmed gå sulten i seng igen.

Gør din fisketur hyggelig

Der er noget hyggeligt over at fiske. Man er ude i naturen, slapper af og nyder vejret, og samtidig forsøger man at fange nogle store fisk, som man måske skal hjem og have til aftensmad. Charmen ved at have fanget sin egen mad er utrolig, og alle ved boret vil nyde maden ekstra meget, idet man ved, at man selv har været med til at fange denne. Fisk smager også bare bedre, når de er helt friske, og derfor går mange op i at fiske, og synes det er utrolig spændende.

Du kan gøre din fisketur til noget helt særligt, hvis du sørger for at have dit udstyr i orden, således at I kan vide jer meget sikre på, at få nogle fisk med hjem igen. Men udover det, så kan du medbringe et tæppe, en madpakke (hvis I ikke selv fanger noget med det samme), lidt musik og det gøre humør, og så er der lagt op til en god fisketur for lystfiskerne.